CHARLOTTE BØGH AAGAARD

Medie:          Olie- og akrylmaleri, bronzeskulpturer
Telefon:        2223 8690
Email:           Charlotte@boghaagaard.dk
Web:            www.boghaagaard.dk
Udstilling:    Walthersvej 8, 2670 Greve

Det sidste par år har jeg eksperimenteret med nye udtryk i maleriet. Bla. har bikubestrukturen været en inspirationskilde, og min optagethed af naturens evne til overlevelse gav mig inspiration til min nye serie “Ukuelig natur”.

Jeg arbejder meget med kontraster, både i malemåden, ren intuition/tænkte elementer, lys/mørke- og farvekontraster, og det fine mod det grove. Jeg underspiller gerne de “farlige” elementer i det tema jeg maler over. Nogle gange skal man kigge lidt forbi det umiddelbart blide udtryk.

Mine malerier kan være anderledes og udforskende i sit enkle kontrastfyldte udtryk, men følelsen af universel ro er altid til stede. Samtidig lægger jeg stor vægt på æstetik i min kunst.

I atelier, have og hus kan du opleve oliemalerier, akrylmalerier, samt et mindre antal bronzeskulpturer. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

CV

I en årrække har jeg modtaget undervisning fra akademiuddannede kunstnere, samt studeret kunsthistorie, æstetik, billedanalyse mv. på det åbne universitet i Kbh. Jeg har tegnet og malet siden jeg var barn og fra 2008 har jeg været selvstændig kunstner.

Jeg har udstillet i utallige kunstforeninger, på de store kunstmesser, og er tilknyttet 2 gallerier, Galleri Artcompaz og Galleri Helco.