Kunstdage ved bugten
– tidligere Greve kunstrute

Efter nogle rigtig flotte kunstruter de sidste par år, har vi besluttet at udvide ruten til de nærliggende kommuner Solrød og Ishøj.
Derfor har vi også valgt at skifte navn så vi er inkluderende i forhold til de nye medlemmer.

Vi er en forening af kunstnere og kunsthåndværkere, der hvert år åbner dørene til vores hjem, værksteder og atelierer. En inspirerende weekend hvor besøgende kan komme og se, hvordan vi hver især arbejder. Der er også mulighed for at tale med den enkelte kunstner og få indsigt i de forskellige arbejdsprocesser.

Bestyrelsen håber, at publikum vil bruge vores Facebookside til at holde sig orienteret om aktiviteterne i vores forening. 

De udstillende kunstnere

Se de deltagende udstillere på Kunstdage ved Bugten på forsiden. Hvis du vil se mere om den enkelte kunstner, så klik herefter på billedet. Alle foreningens kunstnere kan naturligvis kontaktes HELE året, og kontaktoplysninger samt info om de enkelte kunstnere kan findes her på hjemmesiden og i kataloget, der udgives op til kunstrutens afholdelse.

På opfordring har vi valgt at rykke datoen for kunstruten til august, og vi ser frem til mange besøgende i weekenden den 17. – 18. august 2024.

Vi byder velkommen til en inspirerende weekend.

Glade hilsener
Bestyrrelsen

Logo Kunstdate ved bugten